NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida

Els primers anys de vida de l’infant són de gran importància perquè és en aquestes etapes quan es conformen les habilitats cognitives, comunicatives, motrius, perceptives i socials que determinaran com serà la seva adaptació al medi. El neurodesenvolupament implica un procés d’adquisició d’habilitats maduratives en què intervenen aspectes biològics i ambientals que estan en constant interacció. És per aquest motiu que és molt important saber quins són els períodes crítics del desenvolupament i identificar possibles desajustaments per poder-hi intervenir com més precoçment millor per afavorir un desenvolupament òptim de les seves capacitats. 

Aquest curs ens aportarà continguts actualitzats, orientació i assessorament sobre aspectes relatius al neurodesenvolupament infantil centrat en les etapes educatives d'infantil i primària. 

 

Adreçat a professionals de l’àmbit de l’educació i a estudiants universitaris de Ciències de l’Educació i del Màster de Formació del Professorat, tot i que també pot resultar interessant per a estudiants d’altres graus i altres professionals que puguin tenir vinculació amb l’àmbit del desenvolupament infantil.    

 

El curs tindrà lloc del 10 al 14 de juliol i tindrà una durada de 15 hores presencials

 

Fes la teva inscripció aquí Programa del curs