NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida

La psicologia és la disciplina que té com a finalitat el tractament dels problemes psicològics i emocionals, que són font de sofriment, amb l’objectiu de millorar el benestar, la qualitat de vida i un enfortiment psicològic.

Avaluació:


Consisteix en fer un estudi exhaustiu de la situació de la persona, que permeti una anàlisi i comprensió de cada situació, per a orientar i proporcionar eines i estratègies per tal de fer front als problemes detectats.

Intervenció


Incideix en la solució dels problemes psicològics, promovent l’alleujament i desaparició dels símptomes que són font del malestar, i millorant l’autoconeixement de la persona. Tot això s’aconsegueix ensenyant a la persona a potenciar les seves fortaleses, respectant els propis límits i adquirint així més control i consciència sobre la pròpia vida.



Els abordatges del psicòleg a NeuroLleida són:

Maneig de dolor crònic: Aprenentatge d’habilitats per alleugerir la sensació dolorosa i millorar la qualitat de vida del dia a dia.
Maneig ansietat i estrès: Aprenentatge d’eines i pautes per regular-ne la intensitat
Afrontament de les pors: Afrontament i superació de pors que dificulten el dia a dia
Tècniques i mètodes de relaxació: Aprenentatge de mètodes per controlar i eliminar la tensió mental i la sensació d’esgotament psicològic.
Depressió i Sofriment psicològic: Abordatge del patiment emocional i afrontament de la simptomatologia depressiva.
Acompanyament en el procés dol: Recolzament i consol en els processos de pèrdues significatives de persones.
 Orientació i acompanyament: Assessorament consol i consell davant el sentiment de desorientació personal i vivència de manca de sentit de la vida.