NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida

FormacióL’àrea de Formació de Neurolleida
s’adreça a professionals de la salut, del sector socio-sanitari i de l’ensenyament, amb interès en l’adquisició d’habilitats i competències específiques per atendre i tractar els pacients amb afectacions neurològiques.

També desenvolupem cursos adreçats a familiars i cuidadors de pacients.

Oferim formació especialitzada en l’atenció a patologies neurològiques basada en evidència científica constrastada i desenvolupada per professionals experts en neurorehabilitació.

Proporcionem als alumnes coneixements teòrics i pràctics i eines específiques que els capacitaran per tractar i atendre els pacients amb la millor qualitat.

Som l’oferta formativa al territori amb una llarga experiència en el tractament de persones en l’àmbit de la neurologia.

Disposem d’un ampli repertori de cursos monogràfics:


CURSOS ADREÇATS AL SECTOR SÒCIO-SANITARI:

  • Introducció a les demències (15h)
  • Estimulació cognitiva per a gent gran (20h)
  • Disfàgia: alimentació, pautes i estratègies (12h)
  • La música com a recurs d’estimulació polivalent (10h)
  • Higiene postural i transferències (10h)


CURSOS ADREÇATS AL SECTOR D’ENSENYAMENT

  • Higiene vocal: aprenent a tenir cura de la nostra veu (10h)


Possibilitat de que els cursos de formació es puguin desenvolupar en les instal·lacions del centre que ho demani. També es poden realitzar com a Formació Bonificada.

A més, dissenyem cursos a mida, segons les demandes de cada centre, tenint en compte la tipologia de professionals, usuaris i característiques especifiques de cada centre.

Descarrega't el nou Catàleg Formatiu "Especialització en l'abordatge del pacient neurològic"

Posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns què necessites, et farem una proposta de formació específica per al teu centre.

Bianualment organitzem les Jornades Tècniques, que s’adrecen a professionals de l’àmbit de la salut i tenen com a objectiu aprofundir i actualitzar els coneixements sobre temes relacionats amb les malalties neurològiques en l’adult i problemes del neurodesenvolupament infantil

Jornades tècniques 2019 – Trastorn Específic del Llenguatge. Actualització, família i escola. 
Jornada adreçada a professionals i estudiants de la salut i l'educació interessats en els trastorns del neurodesenvolupament. L'objectiu de la jornada era aprofundir en la matèria des de diferents punts de vista.


Altres jornades tècniques realitzades en anys anteriors:

Jornades tècniques 2017 – L’ús de les noves tecnologies en neurorrehabilitació.

Jornada adreçada a professionals i estudiants amb l’objectiu de conèixer, de la mà de professionals experts en la matèria, totes les possibilitats que ofereixen les diferents tecnologies en el procés de neurorrehabilitació.

Jornades tècniques 2015 - Abordatge Transdisciplinar en el pacient neurològic.

L’objectiu especific de la jornada fou reflexionar al voltant de la importància de fer un bon abordatge transdisciplinar del pacient neurològic que pugui garantir la consecució d’objectius encaminats a la millora funcional i emocional del pacient.

Disposem de convenis amb universitats catalanes i de l’estat per poder realitzar pràctiques de pre-grau i de post-grau.