NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida

L’empresa sic24 dona suport al servei neurolleida d’aspid

Fa una aportació econòmica destinada a facilitar l'accés a tractaments neurorehabilitadors a persones amb dificultats econòmiques

09/05/2022

L’empresa Seguretat i Control 24 Hores (SiC24) ha fet una donació econòmica al servei NeuroLleida d’ASPID destinada específicament a subvencionar i facilitar l'accés a tractaments neurorehabilitadors a persones amb dificultats econòmiques. Aquesta ajuda dona continuïtat a la col·laboració que venien mantenint ambdues entitats des de l’any 2004 en els àmbits de la inserció, la formació i la contractació de persones amb discapacitat en el mercat de treball, així com en la promoció de les activitats de lleure, com l’esport, entre persones amb discapacitat física. Als esmentats àmbits enguany s’ha afegit el suport al serveis de NeurolLeida.

Cal recordar que NeuroLleida celebra enguany el 10è aniversari amb un balanç de més de 2.000 participants (entre usuaris atesos, assistents a activitats preventives i professionals inscrits en propostes formatives) des de la seva creació. Per àrees, la de Neurorehabilitació ha atès 584 persones durant aquests 10 anys (212 l’any passat) i la de Neuroprevenció més de 1.000, mentre que la de Formació ha registrat més de 500 participants.

SiC24 és una empresa de Lleida dedicada a la instal·lació de sistemes de seguretat contra intrusos i sistemes de protecció contra incendi, amb recepció i gestió dels senyals rebuts en central d’alarmes pròpia, les 24 hores del dia i durant tots els dies de l’any.

NeuroLleida és un servei creat específicament per ASPID per oferir tractament sanitari no-farmacològic neurorehabilitador a persones afectades per una malaltia crònica que han patit algun tipus d'afectació neurològica.

Servei de premsa ASPID: tel. 675 82 89 82