NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida

Dotze participants en el taller de millora de la memòria fet a Llardecans

El programa del Consell Comarcal del Segrià i NeuroLleida s’ha desenvolupat també a Aspa, Artesa Lleida i Puigverd Lleida

25/02/2020

Un total de 12 persones han participat en el taller de “Millora de la memòria” portat a terme a Llardecans els mesos de gener i febrer pel Consell Comarcal del Segrià i NeuroLleida amb la finalitat de millorar les funcions cognitives dels inscrits i prevenir el seu progressiu deteriorament.

Neurolleida, el servei d’ASPID especialitzat en el tractament i prevenció de les afectacions neurològiques, i el Consell Comarcal del Segrià, han desenvolupat des del 2017 una sèrie de tallers a Aspa, Artesa Lleida i Puigverd Lleida i Llardecans en els que han participat un total de 61 persones.

El programa “Millora de la memòria i Salut Cerebral” s’ha dissenyat com un programa d’intervenció grupal amb un element innovador, com és el fet que es treballa sobre 3 components amb incidència en l’estil de vida i que són científicament rellevants per aconseguir una millora del funcionament cognitiu i per prevenir la instauració d’un procés de demència. Aquests components són les funcions cognitives, l’activitat física i el funcionament social.

Cal recordar que aquest cicle de tallers desenvolupat al Segrià s’afegeix al que s’ha fet a la Noguera, i que va finalitzar dijous a Penelles amb la participació 14 persones. Des del 2017 el Consell Comarcal de la Noguera i NeuroLleida han portat a terme un total de 8 tallers de memòria a Penelles, Albesa, Cubells, Foradada, Algerri i la Sentiu de Sió, amb un total de120 participants.

Servei de premsa ASPID: tel. 973 22 15 96