NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida

Estem vivint una situació d'excepcionalitat degut a la pandèmia generada pel coronavirus, que ha requerit l’adopció d'unes mesures també excepcionals per contenir la propagació i evitar el col·lapse del sistema sanitari. Per aquest motiu, les autoritats han imposat mesures com el distanciament social, la protecció dels col·lectius més vulnerables i el confinament domiciliari, és a dir, quedar-se a casa.

Desde Neurolleida volem ajudar a fer més sostenible aquesta complicada situació, i amb aquest objectiu hem preparat una sèrie de pautes i exercicis perquè els pugueu fer des de casa. En aquest apartat anirem penjant informacions i exercicis amb l’objectiu de mantenir-nos actius i cuidar-nos a tots els nivells, a nivell físic, emocional, comunicatiu i cognitiu.


En aquest apartat anirem penjant informacions i exercicis amb l’objectiu de mantenir-nos actius i cuidar-nos a tots els nivells, a nivell físic, emocional, comunicatiu i cognitiu.

Tractament online

També hem desenvolupat nous programes i nous mètodes de treball per atendre de manera personalitzada als nostres pacients perquè puguin continuar amb els programes de rehabilitació des de casa seva.
Informa't dels nous programes de TRACTAMENT ONLINE!Voleu comunicar-vos amb nosaltres?
Escriviu el vostre comentari aquí i us respondrem el més aviat possible!!


la política de privacitat