NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida

Les instal•lacions de 150 m2 estan situades en el número 94 del carrer Príncep de Viana

21/02/2017

ASPID HABILITA EL NOU LOCAL QUE ACOLLIRÀ NEUROLLEIDA I SERVEIS D’AUTONOMIA PERSONAL

Oferirà una cartera de serveis integrals per a les persones amb afectacions d’origen neurològic

L’Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida (ASPID) està portant a terme les obres de reforma d’un local destinat a oferir una cartera de serveis que impulsin l’autonomia personal i la vida independent, i que aculli serveis de neurorehabilitació que possibilitin la millora en la qualitat de vida de les persones. Les noves instal·lacions, de 150 metres quadrats, estan situades en el número 94 del carrer Príncep de Viana de la ciutat de Lleida.

Al local, que compta amb recepció, quatre despatxos de consulta i d’atenció a les persones, sala de fisioteràpia i espais d’activitat grupal, s’hi instal·laran els serveis de Promoció de l’autonomia personal i vida independent; els serveis de neurorehabilitació (NeuroLleida) i programes de participació social.
Aquesta nova seu permetrà millorar la qualitat assistencial dels serveis esmentats i ampliar l’oferta d’activitats per a les persones amb aquestes afectacions. L’objectiu és aconseguir optimitzar, en una mateixa instal·lació, els serveis socials i sanitaris adients per fomentar el màxim grau possible d’autonomia personal i de qualitat de vida d’aquestes persones.

ASPID preveu que el nou centre s’obri aquest hivern. El cost aproximat del projecte és de 67.000 €, dels quals 30.000 corresponen a l’adequació local (execució de dependències i WC adaptats, posada a punt de les instal·lacions elèctriques i fontaneria, climatització, fusteria i pintura) i 37.000 als equipaments (equips de neurorehabilitació, mobiliari i accessoris).

Actualment ASPID porta a terme una campanya de recerca de suports econòmics, centrada en part en el món empresarial, per poder consolidar la posada en marxa d’aquest nou projecte.


Servei de premsa ASPID: tel. 973 22 15 96