NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida

Neurolleida, de festa

Uns cinquantena d’usuaris i professional d’aquest servei especialitzat d’Aspid celebren el desè aniversari amb un vermut lúdic

21/06/2022

Una cinquantena d’usuaris i professionals de Neurolleida han celebrat avui dissabte el desè aniversari d’aquest servei d’Aspid amb un vermut festiu celebrat a la Plaça Sant Joan de Lleida que ha comptat amb música de dj, amb jocs infantils (jocs de fusta tradicionals, jocs d’aigua i pinta-cares) i amb la dinamització de l’actor i clown Jordi Huete. 

L’acte d’aquest migdia ha tingut el triple objectiu de commemorar els 10 anys de funcionament del servei, d’homenatjar als professionals i usuaris implicats i de sensibilitzat la ciutadania en els valors de la normalització i la inclusió socials de tots els col·lectius que pateixen alguna discapacitat o afectació, en aquest cas neurològica.  

Cal recordar que, amb motiu del desè aniversari, Neurolleida ha programat diversos actes commemoratius, com la presentació oficial de les dades d’aquests deu anys de funcionament, el vermut d’aquest dissabte i una conferència sobre neurorehabilitació a la tardor.

Neurolleida, un dels serveis d’Aspid que més ha crescut en els darrers anys, té l’objectiu d’oferir tractament sanitari neurorehabilitador a persones que han patit una afectació neurològica, de promoure la prevenció d’aquest tipus d’afectacions i de portar a terme activitats de formació per a professionals del sector.

Des de la seva creació, han passat per Neurolleida més de 2.000 participants, entre usuaris atesos, assistents a activitats preventives i professionals inscrits en propostes formatives. El nombre d’usuaris atesos anualment ha anat creixent i s’ha multiplicat per 5, passant dels 41 pacients de l’any 2012 als 212 de l’any passat.

Formen l’equip de Neurolleida 9 professionals de neuropsicologia, fisioteràpia, logopèdia, teràpia ocupacional i psicologia, tots ells especialistes en el tractament i diagnòstic d'alteracions en el sistema nerviós central.

Servei de premsa ASPID: tel. 675 82 89 82