NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida

És l’àrea especialitzada en el diagnòstic, tractament i seguiment per a totes aquelles persones que presenten queixes de problemes de memòria.

Detecció precoç


En aquelles persones que presenten queixes de memòria, realitzem un complet estudi neuropsicològic.
Estudiem si les queixes de memòria poden explicar-se pels canvis normals degut a l’edat o si compleix criteris de Deteriorament Cognitiu Lleu. En el cas de persones que han sofert un dany cerebral (ictus, traumatisme crànio-encefàlic, etc.) o que estan diagnosticades d’una malaltia neurològica, (Parkinson, Alzheimer, ...), l’estudi neuropsicològic servirà per detectar l’existència d’alteracions i descriure el perfil de l’alteració i la intensitat.

Tractament especialitzat


Realitzem abordatges neuropsicològics individuals, utilitzant els mètodes de la neuropsicologia basats en la restauració, compensació i substitució de les funcions alterades. També desenvolupem programes de tractament grupals.

Orientació


Oferim un seguiment continuat a les persones que han estat valorades en la unitat, amb l’objectiu de comprovar si es produeixen canvis en les seves capacitats cognitives amb el pas del temps.

 
 

L'objectiu de la Unitat de Memòria és ajudar el pacient a assolir el nivell més alt possible d’autonomia en el seu entorn quotidià, juntament amb la millor satisfacció i benestar personal.