NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida

L’obra social "La Caixa" 28.000 € per a equipaments del nou local d'Aspid.

27/07/2017

El nou centre situat al carrer Príncep de Viana acull els serveis d’autonomia personal i de neurorehabilitació (NeuroLleida)

La Fundació Bancaria “la Caixa” farà una aportació de 28.160 € destinada a equipaments del nou local de l’Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida (ASPID) situat al carrer Príncep de Viana número 94. El nou centre acull els serveis d’autonomia personal i de neurorehabilitació (NeuroLleida) d’ASPID i els corresponents a programes de participació social. Josep Galve, director de Banca Institucions a Lleida de “la Caixa”, i Bibiana Bendicho, presidenta d’ASPID, han signat el conveni de col·laboració que formalitza aquesta aportació.

Les noves instal·lacions, de 150 m2, permeten ampliar el nombre de persones ateses i continuar desenvolupant l’oferta actual de programes específics de neurorehabilitació per a persones amb dany cerebral com ictus o traumatismes crànio-encefàlics, o malalties neurodegeneratives com les demències o la malaltia de Parkinson.

NeuroLleida ha incrementat també els serveis amb la posada en marxa a partir del mes de setembre de nous programes de millora de la memòria, adreçats a col·lectius específics de persones que presenten queixes de problemes de memòria, a causa de factors psicològics, com l’estat emocional, l’ansietat o la depressió, o problemes derivats d’inadequades estratègies de funcionament. També s’adrecen a persones amb altres malalties que s’associen amb elevades queixes de problemes de memòria, com són la fibromiàlgia o la fatiga crònica.