NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida

Neurolleida reprèn progressivament l'atenció presencial als seus usuaris

En l’àmbit de la fisioteràpia es fa tractament in situ a 20 pacients amb afectacions greus que requereixen una intervenció urgent

13/05/2020

A partir del dimarts, dia 12, Neurolleida ha començat a reprendre progressivament, amb totes les mesures sanitàries de seguretat, l’atenció presencial als seus usuaris en totes les seves disciplines, però molt especialment en la de fisioteràpia, que és la s’ha mantingut inactiva més i la que tenia una demanda més urgent per part de les persones afectades.

El tractaments de fisioteràpia neurorehabilitadora presencials s’anirà aplicant a 20 pacients amb afectacions especialment greus com són ictus, traumatismes craneoencefàlics o lesionats medul•lars. Es tracta de persones afectades que estaven esperant fa temps la intervenció dels professionals, intervenció que és vital per garantir una correcta evolució. Aquests tractaments in situ es fan aplicant rigorosament totes les mesures de prevenció possible per evitar el risc de contagi del Covid19.

Quant a la resta de disciplines, es porta a terme l’actuació presencial mínima i indispensable, ja que l’estratègia dels responsables de Neurolleida passa per priortzar les línies de telerehabilitació en format online mentre es perllongui l’actual situació de risc sanitari.

Així doncs, a banda d’aquests casos urgents, Neurolleida seguirà reforçant el suport terapèutic i emocional a les persones amb discapacitat, amb tractaments online de neuropsicologia, logopèdia, teràpia ocupacional i psicologia per aquelles persones que no requereixin un tractament tan apressant. El servei especialitzat d’ASPID atenia aquests dies més de 35 pacients, principalment mitjançant processos de telerehabilitació.

Servei de premsa ASPID: tel. 675 82 89 82