NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida
NEUROLLEIDA Associacions Lleida Lleida

Dotze participants en el taller de millora de la memòria fet a Llardecans

El programa del Consell Comarcal del Segrià i NeuroLleida s’ha desenvolupat també a Aspa, Artesa Lleida i Puigverd Lleida

25/02/2020

Un total de 12 persones han participat en el taller de “Millora de la memòria” portat a terme a Llardecans els mesos de gener i febrer pel Consell Comarcal del Segrià i NeuroLleida amb la finalitat de millorar les funcions cognitives dels inscrits i prevenir el seu progressiu deteriorament.

Neurolleida, el servei d’ASPID especialitzat en el tractament i prevenció de les afectacions neurològiques, i el Consell Comarcal del Segrià, han desenvolupat des del 2017 una sèrie de tallers a Aspa, Artesa Lleida i Puigverd Lleida i Llardecans en els que han participat un total de 61 persones.

El programa “Millora de la memòria i Salut Cerebral” s’ha dissenyat com un programa d’intervenció grupal amb un element innovador, com és el fet que es treballa sobre 3 components amb incidència en l’estil de vida i que són científicament rellevants per aconseguir una millora del funcionament cognitiu i per prevenir la instauració d’un procés de demència. Aquests components són les funcions cognitives, l’activitat física i el funcionament social.

Cal recordar que aquest cicle de tallers desenvolupat al Segrià s’afegeix al que s’ha fet a la Noguera, i que va finalitzar dijous a Penelles amb la participació 14 persones. Des del 2017 el Consell Comarcal de la Noguera i NeuroLleida han portat a terme un total de 8 tallers de memòria a Penelles, Albesa, Cubells, Foradada, Algerri i la Sentiu de Sió, amb un total de120 participants.

Servei de premsa ASPID: tel. 973 22 15 96